به گزارش خبرنگارمهر، علي بابايي شامگاه شنبه در اجلاس مجامع امور صنفي همدان، عنوان كرد: در حال شناسايي واحدهاي صنفي بدون مجوز كسب در رينگ دوم نيز هستيم.
تعطيلي پنج آريشگاه زنانه غير مجاز در همدان
مسئول نظارت بر اصناف مجامع امور صنفي همدان با اشاره به اينكه تنها هشت بازرس براي انجام امور بازرسي در اختيار دارد، اذعان داشت: پنج آرايشگاه زنانه كه اعمالي به غير از آرايشگري نيز در آن انجام ميشود و فعاليتشان نيز غير قانوني بود در همدان تعطيل شده است.
بابايي اذعان داشت: برخي بانوان با مراجعه به واحد شكايات مجمع از پوشش نامناسب فرشندگان آقا در پاساژ الماس شكايت كردهاند.
وي با تاكيد بر لزوم توجه به پوشش مناسب فرشندگان و لزوم عدم عرضه پوشاك بانوان توسط آقايان، در پايان گفت: به دنبال اهتمام بيشتر به امر به معروف ونهي از منكر هستيم ونمايشگاه فروش پاييزه اصناف نيز از 21 شهريور ماه سال جاري آغاز خواهد شد.
از 15 خردادماه صدور پروانه كسب به صورت دستي ممنوع شده است
رئيس تشكلهاي صنفي استان همدان نيز در اين اجلاس گفت: از 15 خردادماه مله سال جاري صدور پروانه كسب به صورت دستي ممنوع شده است.
مجيد زرين دلاور با تاكيد بر الكترونيكي شدن صدور پروانه كسبها در كشور، بيان داشت: 80 رصد واحدهاي صنفي كه نتوانسته اند مجوز كسب بگيرند با شهرداري همدان به مشكل برخورد كرده اند.
وي در پايان سخنانش اذعان داشت: ثبت دستي پروانههاي كسب بار مضاعفي بود كه از دوش مجمع امور صنفي برداشته شد.


نظر شما